Design Award 2020

 

Jaarlijkse toekenning

De Branchevereniging B3 kent jaarlijks de Design Award toe aan een exposant met een verrassend tuinmeubelontwerp.

Wat zijn de criteria?

Binnenkort vindt u hier de criteria die een deskundige vakjury zal gebruiken bij de toekenning van de award.

Hoe verloopt de procedure?

Bezoekers van de beurs kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp. Deze ontwerpen staan tentoongesteld in de Design Experience Room gedurende de beursdagen. Stemmen kan alleen ter plaatse door het inleveren van een stemformulier. Alleen bezoekers op 17 juni kunnen hun stem uitbrengen.

Hoe wordt de winnaar bepaald?

Het ontwerp met de meeste publieksstemmen zal voor 50% meetellen bij de bepaling van de uiteindelijk winnaar door een deskundige vakjury.

Eén winnaar

De winnaar ontvangt de Design Award 2020. Er zijn geen prijzen voor een tweede en derde plaats. In 2015 werd de award gewonnen door Suns. In 2016 werd 4SO onderscheiden met deze award. De winnaar in 2017 was Madison. Afgelopen jaar was Cosi de winnaar.

Wanneer wordt de award uitgereikt?

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de awarduitreiking op maandag 17 juni tussen 17.00 en 17.30 uur.

B3 Pluim 2019

 

Jaarlijkse toekenning

De Branchevereniging B3 reikt sinds 2017 jaarlijks de B3 Pluim uit. Deze prijs is ingesteld voor de onderneming die een bijzondere prestatie heeft geleverd in tuinmeubelland.

Hoe verloopt de procedure?

Er worden drie bedrijven genomineerd door het bestuur van de Branchevereniging B3. .

Hoe wordt de winnaar bepaald?

Een vakkundige vakjury bepaalt de uiteindelijke winnaar.

Een winnaar

De winnaar ontvangt de B3 Pluim 2019. Er zijn geen prijzen voor een tweede en derde plaats. In 2017 werd de B3 Pluim uitgereikt aan Loungeset.nl. Afgelopen jaar was Buitenhof Tuinmeubelen de winnaar.

Wanneer wordt de B3 Pluim uitgereikt?

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de diverse awards op maandag 17 juni tussen 17.00 en 17.30 uur.

De drie genomineerden voor de B3 Pluim 2019

Tuincentrum De Boet, Hoogwoud
Jan Willem heeft zich in een relatief korte periode en op jonge leeftijd het door zijn ouders opgebouwde bedrijf ‘eigen’ gemaakt. Hij is druk bezig het bedrijf helemaal voor te bereiden op de toekomst op een manier die hemzelf veel voldoening geeft. Meer info vindt u HIER.

Fonteyn Outdoor Living Mall, Uddel
Hier heeft in de afgelopen maanden een gigantische transformatie plaatsgevonden qua winkel-inrichting en presentatie. Er is nu een fantastische tuinmeubelafdeling met een uitmuntende tuinbeleving en sublieme sfeer. Meer info vindt u HIER.

Spork Tuinmeubelen, Sittard
Spork is een tuinmeubel speciaalzaak die in alles uitblinkt! Spork heeft een prachtige collectie en heel divers. Er is een goede balans tussen verschillende merken, lounge- en dining sets, de verschillende materialen en prijscategorieën. Meer info vindt u HIER.