Design Award 2023

 

Jaarlijkse toekenning

Beursorganisator DOFAS (voorheen Branchevereniging B3) kent jaarlijks de Design Award toe aan een exposant met een verrassend tuinmeubelontwerp.

Wat zijn de criteria?

Binnenkort vindt u hier de criteria die een deskundige vakjury zal gebruiken bij de toekenning van de award.

Hoe verloopt de procedure?

Bezoekers van de beurs kunnen een stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp. Deze ontwerpen staan tentoongesteld in de Design Experience Room gedurende de beursdagen. Stemmen kan alleen ter plaatse door het inleveren van een stemformulier. Alleen bezoekers op maandag 4 juli kunnen hun stem uitbrengen.

Hoe wordt de winnaar bepaald?

Het ontwerp met de meeste publieksstemmen zal voor 50% meetellen bij de bepaling van de uiteindelijk winnaar door een deskundige vakjury.

Eén winnaar

De winnaar ontvangt de Design Award 2023. Er zijn geen prijzen voor een tweede en derde plaats. In 2015 werd de award gewonnen door Suns. In 2016 werd 4SO onderscheiden met deze award. De winnaar in 2017 was Madison. In 2018 was Cosi de winnaar. Afgelopen editie werd de award uitgereikt aan 4SO.

Wanneer wordt de award uitgereikt?

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de awarduitreiking op maandag 4 juli tussen 17.00 en 17.30 uur.

DOFAS Pluim 2022

 

Jaarlijkse toekenning

DOFAS (voorheen Branchevereniging B3) reikt sinds 2017 jaarlijks de ‘Pluim’ uit. Deze prijs is ingesteld voor de onderneming die een bijzondere prestatie heeft geleverd in tuinmeubelland.

Hoe verloopt de procedure?

Er worden drie bedrijven genomineerd door het DOFAS bestuur.

Hoe wordt de winnaar bepaald?

Een vakkundige vakjury bepaalt de uiteindelijke winnaar.

Een winnaar

De winnaar ontvangt de DOFAS Pluim 2022. Er zijn geen prijzen voor een tweede en derde plaats. In 2017 werd de Pluim uitgereikt aan Loungeset.nl. in 2018 was Buitenhof Tuinmeubelen de winnaar. In 2019 ging de award naar Spork Tuinmeubelen.

Wanneer wordt de DOFAS Pluim uitgereikt?

De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de uitreiking van de diverse awards op maandag 4 juli tussen 17.00 en 17.30 uur.

De drie genomineerden voor de DOFAS Pluim 2022

De drie genomineerden zullen in het voorjaar bekend gemaakt worden.