VOOR EXPOSANTEN

Hoge beurswaardering!

 

Inmiddels niet meer weg te denken: GARDEN PREVIEW, de allereerste Europese tuinmeubelvakbeurs van het jaar. Vooraanstaande en toonaangevende leveranciers van  tuinmeubelen en andere outdoor producten geven er een exclusieve preview van hun collectie 2021

De vakbeurs wordt bezocht door inkopers van grote winkelketens, webshops, tuincentra, tuinmeubelwinkels, campingspecialisten en doe het zelf winkels.

De beurs mag zich verheugen in een steeds toenemende belangstelling van en waardering door exposanten. In 2018 en 2019 waren alle beurshallen bezet.

75% van de exposanten beoordeelde de 10de editie (2019) met een 8 of hoger!

Als exposant geniet u de volgende voordelen:
– vroegtijdig face to face contact met een groot aantal inkopers van tuinmeubelen
– extreem goedkope standruimte
– geringe extra investering in aankleding van standruimte door het ‘basic profile’ principe
– recht op de NAW gegevens van de bezoekers
– kans op winnen van de prestigieuze Design Award

Overweegt u om als exposant te profiteren van dit unieke platform? Onderneem dan snel actie want de beurs biedt slechts plaats aan een beperkt aantal aanbieders. Vol is vol!

Aanmelden als exposant

Garden Preview wordt georganiseerd door de Branchevereniging B3. De vereniging is de organisatie van en voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling, de fabricage, de verkoop en het onderhoud van buitenmeubilair. 

Na invulling van onderstaand formulier nemen we snel contact met u op over de voorwaarden voor exposeren op Garden Preview 2020.

Download exposantenbrochure