VOOR EXPOSANTEN

De vroegste tuinmeubelvakbeurs van Europa!

 

Inmiddels niet meer weg te denken: GARDEN PREVIEW, de vroegste tuinemeubelvakbeurs van Europa. Vooraanstaande en toonaangevende leveranciers van  tuinmeubelen en andere outdoor producten tonen voor de eerste maal hun collectie 2025.

De vakbeurs wordt bezocht door inkopers van grote winkelketens, webshops, tuincentra, tuinmeubelwinkels, campingspecialisten en doe het zelf winkels.

Inmiddels vindt alweer de 13de editie van deze jaarlijkse tuinmeubelvakbeurs plaats.

Als exposant geniet u de volgende voordelen:
– vroegtijdig face to face contact met een groot aantal inkopers van tuinmeubelen
– extreem goedkope standruimte
– geringe extra investering in aankleding van standruimte door het ‘basic profile’ principe
– recht op de zakelijke e-mail adressen van de bezoekers
– kans op winnen van de prestigieuze Design Award

Overweegt u om als exposant te profiteren van dit unieke platform? Onderneem dan snel actie want de beurs biedt slechts plaats aan een beperkt aantal aanbieders. Vol is vol!

Aanmelden als exposant

Garden Preview wordt georganiseerd door DOFAS, Dutch Outdoor Furnishing Association. DOFAS is de overkoepelende brancheorganisatie van en voor iedereen die zich in hoofdzaak bezighoudt met de ontwikkeling, de fabricage, de verkoop en het onderhoud van buitenmeubilair, -textiel, parasols, terrasverwarmers -haarden en barbeques.

Na invulling van onderstaand formulier nemen we snel contact met u op over de diverse mogelijkheden om te exposeren op Garden Preview 2024. Het is niet noodzakelijk dat u lid bent van DOFAS om aanwezig te zijn als exposant.

 

Download exposantenbrochure