VOOR EXPOSANTEN

Hoge beurswaardering!

 

Inmiddels niet meer weg te denken: GARDEN PREVIEW, de enige Benelux tuinmeubelvakbeurs. Vooraanstaande en toonaangevende leveranciers van  tuinmeubelen en andere outdoor producten tonen u een uitgebreid overzicht van hun collectie 2023

De vakbeurs wordt bezocht door inkopers van grote winkelketens, webshops, tuincentra, tuinmeubelwinkels, campingspecialisten en doe het zelf winkels.

De beurs mag zich verheugen in een steeds toenemende belangstelling van en waardering door exposanten. In 2018 en 2019 waren alle beurshallen bezet. Vanwege het coronavirus konden de 2020 en 2021 editie geen doorgaang vinden.

75% van de exposanten beoordeelde de 10de editie (2019) met een 8 of hoger!

Als exposant geniet u de volgende voordelen:
– vroegtijdig face to face contact met een groot aantal inkopers van tuinmeubelen
– extreem goedkope standruimte
– geringe extra investering in aankleding van standruimte door het ‘basic profile’ principe
– recht op de NAW gegevens van de bezoekers
– kans op winnen van de prestigieuze Design Award

Overweegt u om als exposant te profiteren van dit unieke platform? Onderneem dan snel actie want de beurs biedt slechts plaats aan een beperkt aantal aanbieders. Vol is vol!

Aanmelden als exposant

Garden Preview wordt georganiseerd door DOFAS, Dutch Outdoor Furnishing Association. DOFAS is de overkoepelende brancheorganisatie van en voor iedereen die zich in hoofdzaak bezighoudt met de ontwikkeling, de fabricage, de verkoop en het onderhoud van buitenmeubilair, -textiel, parasols, terrasverwarmers -haarden en barbeques.

Na invulling van onderstaand formulier nemen we snel contact met u op over de voorwaarden voor exposeren op Garden Preview 2022.

Download exposantenbrochure