VOOR EXPOSANTEN

Toenemende belangstelling en waardering

 

Inmiddels niet meer weg te denken: GARDEN PREVIEW, de allereerste Europese tuinmeubelvakbeurs van het jaar. Vooraanstaande en toonaangevende leveranciers van  tuinmeubelen en andere outdoor producten geven er een exclusieve preview van hun collectie 2020

De vakbeurs wordt bezocht door inkopers van grote winkelketens, webshops, tuincentra, tuinmeubelwinkels, campingspecialisten en doe het zelf winkels.

De beurs mag zich verheugen in een steeds toenemende belangstelling van en waardering door exposanten. Het aantal verhuurde m2 neemt nog elk jaar toe. In 2018 waren alle beurshallen bezet.

De beoordeling door de exposanten was een ‘all time high’ met het cijfer 7,7. 94% van de exposanten in 2017 was ook aanwezig in 2018.

Als exposant geniet u de volgende voordelen:
– vroegtijdig face to face contact met een groot aantal inkopers van tuinmeubelen
– goedkope standruimte
– geringe extra investering in aankleding van standruimte door het ‘basic profile’ principe
– recht op de NAW gegevens van de bezoekers
– kans op winnen van de prestigieuze Design Award

Overweegt u om als exposant te profiteren van dit unieke platform? Onderneem dan snel actie want de beurs biedt slechts plaats aan een beperkt aantal aanbieders. Vol is vol!

Aanmelden als exposant

Aanwezigheid als exposant is gekoppeld aan een lidmaatschap van de Branchevereniging B3. De vereniging is de organisatie van en voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling, de fabricage, de verkoop en het onderhoud van buitenmeubilair.

Na invulling van onderstaand formulier nemen we snel contact met u op over de voorwaarden voor exposeren op Garden Preview 2019.

Download exposantenbrochure