VOOR BEZOEKERS

Weloverwogen inkoopbeslissingen

 

Belangrijkste doelstelling van de vakbeurs Garden Preview is om u in een ongedwongen sfeer een overzicht te geven van het beste dat vooraanstaande leveranciers uit de Benelux u kunnen bieden. Zij tonen hun collectie 2025 voor de eerste maal en nemen uitgebreid de tijd om met u van gedachten te wisselen over de trends voor het komende jaar waarna u weloverwogen inkoopbeslissingen kunt nemen.

Verdeeld over drie beurshallen vindt u vooraanstaande leveranciers uit de Benelux op het gebied van buitenmeubilair, -textiel, parasols, BBQ’s en terrasverwarmers en -haarden.

U ontvangt na incheck de beurscatalogus met daarin de gegevens van alle exposanten.

Netwerkborrel

Op maandag 27 mei bent u van harte uitgenodigd om vanaf 17.30, samen met andere bezoekers, exposanten en sponsors na te praten tijdens een informele netwerkborrel.

Aanmelden als bezoeker

 

Voor het bezoeken van de beurs dient u zich aan te melden. Garden Preview is een vakbeurs en niet gericht op en open voor consumenten. De beurs richt zich primair op detaillisten en inkopers van tuinmeubelen en andere outdoor producten. Behoort u tot deze doelgroep? Dan verwelkomen we u graag op 27 en/of 28 mei! Toegang is gratis.

De organisatie behoudt zich het recht voor om aanmeldingen van bezoekers die niet behoren tot de doelgroep af te wijzen.