VOOR BEZOEKERS

Laat u inspireren!

 

Belangrijke doelstelling van de vakbeurs Garden Preview is om u te inspireren in een ongedwongen sfeer. Het vroege tijdstip biedt u de mogelijkheid om uitgebreid met leveranciers van gedachten te wisselen over de trends voor het komende jaar. Zo heeft u nog ruimschoots tijd om weloverwogen inkoopbeslissingen te nemen.

Verdeeld over drie beurshallen vindt u 34 leveranciers uit de Benelux op het gebied van o.a. tuinmeubilair, tuinmeubeltextiel, BBQ’s, parasols en onderhoud.

U ontvangt na incheck de beurscatalogus met daarin de gegevens van alle exposanten.

En er is meer!

Op beide beursdagen bieden we u zinvolle, uiterst praktische seminars aan die u gratis kunt bijwonen. In de strijd om de klant is immers tegenwoordig meer nodig dan het tijdig verkrijgen van informatie. Up to date kennis van o.a. ontwikkelingen, trends, innovaties, klantgedrag, online activiteiten en winkelinrichting bepalen mede of u in de nabije toekomst nog succesvol zult zijn.

Op maandag 18 juni bent u van harte uitgenodigd om vanaf 17.30, geheel gratis, samen met andere bezoekers en exposanten te netwerken tijdens een heerlijke BBQ!

Aanmelden als bezoeker

 

Voor het bezoeken van de beurs dient u zich aan te melden. Garden Preview is een vakbeurs en niet gericht op en open voor consumenten. De beurs richt zich primair op detaillisten en inkopers van tuinmeubelen en andere outdoor producten. Behoort u tot deze doelgroep? Dan verwelkomen we u graag op 18 en/of 19 juni! Toegang is gratis.

De organisatie behoudt zich het recht voor om aanmeldingen van bezoekers die niet behoren tot de doelgroep af te wijzen.